top of page

Webinaari: Ymmärtääkö asiakas?

NÄIN HUOLEHDIT, ETTÄ OSAAJANNE KIRJOITTAVAT SELKEÄSTI

5.3.2020

13.00–

13.45

Ei ole harvinaista, että kovan luokan osaajat kirjoittavat työssään tekstejä, joista ulkopuolisen on hankala saada selvää. Asiakkaille, sidosryhmille tai työkavereille lähtevät tekstit ovat täynnä mutkikasta jargonia, hankalia lauserakenteita ja tolkuttoman pitkiä virkkeitä. Pointti hukkuu eri näkökulmien sekaan. 

Ilmaisessa Ymmärtääkö asiakas? -webinaarissa puhumme asiakaskokemuksen ja kirjallisen viestinnän yhteydestä. Miten varmistaa, että kirjallisesti tehty ensivaikutelma on vaikuttava tai että asiakas ei tuskaannu viesteihin, joita on vaikea tulkita? Esittelemme myös kolmen askeleen mallin, jonka avulla voit kannustaa ja auttaa asiantuntijoitasi kohti selkeämpiä ja ymmärrettäviä tekstejä.

 

Ilmaisessa webinaarissa 

  • kuulet ainakin viisi hyvää syytä siihen, miksi asiantuntijoiden tekstien selkeyteen ja ymmärrettävyyteen kannattaa kiinnittää huomiota juuri nyt

  • ymmärrät, että arkisilla teksteillä, kuten sähköposteilla, pikaviesteillä ja saatekirjeillä, on vaikutusta asiakkaan teistä saamaan kuvaan

  • saat käytännöllisiä vinkkejä siihen, miten asiantuntijoita voi ohjata selkeämpien tekstien kirjoittamisen suuntaan – ja miten voit itse rakentaa omista teksteistäsi sellaisia, että vastaanottaja lukee ne mielellään

  • kuulet lyhyesti siitä, millainen Kidekoulun vasta julkaistu Tolkun tekstin työpaja.

Kenet tapaat webinaarissa?

Sanna Sevänen innostava ja kannustava kirjoituskouluttaja sekä kokenut toimittaja, joka haluaa tuoda kirjoittamisen iloa työelämään.

 

Yhdessä Mari Valkosen kanssa hän on perustanut työelämän kirjoituskoulutuksiin erikoistuneen digiajan kirjoituskoulu Kiteen, Kiteen oppien avulla kirjoittamisesta saa työelämään supervoiman, jonka avulla tekstit erottuvat epämääräisen jargonin ja puuduttavan jaarittelun massasta. 

Mari Valkonen on selkeiden ja lukijalähtöisten tekstien lähettiläs, lämmin ja asiakeskeinen kirjoituskouluttaja ja monipuolinen toimittaja.

Yhdessä Sanna Seväsen kanssa Mari on rakentanut huippupalautteita saaneita kirjoituskoulutuksia sekä verkkokursseja, joille on osallistunut yli 2 000 henkilöä. 

Kirjoituskoulu Kide
bottom of page