Ulos kuplasta

ja 9 muuta syytä kirjoittaa työpaikan blogiin [videosarja]

Pitäisikö saada uutta sisältöä yrityksen tai organisaation blogiin, mutta kun kysyt tekstejä tai vapaaehtoisia kirjoittajia, saat vastaukseksi syvän hiljaisuuden? Oletko kyllästynyt jatkuvaan blogitekstien ruinaamiseen ja rukoilemiseen?

Alkuun lohdutuksen sana: et todellakaan ole yksin. Ihmisten kannustaminen blogin kirjoittamiseen ole mikään helppo homma. Vaikka osaajat kirjoittaisivat muutoin työssään paljon ja sujuvasti, blogin kohdalla voi yllättäen tulla äkkijarrutus. 

 

Jotta saat osaajat ylittämään henkiset esteet ja käyttämään aikaa blogitekstien kirjoittamiseen, on tärkeä saada heidät ymmärtämään, ettei blogin kirjoittaminen ole pelkästään yksi ylimääräinen työtehtävä, joka sataa vain työpaikan laariin. Bloggaamisesta on monenlaista hyötyä kirjoittajan omalle työlle ja siksi siihen kannattaa tarttua! 

 

.Avuksesi osaajien vakuuttamisessa rakensimme lyhyiden videoiden sarjan 

Ulos kuplasta ja 9 muuta syytä kirjoittaa työpaikan blogiin. Voit tilata sen meiltä lähtemään valitsemiesi ihmisten sähköposteihin. Helppoa ja simppeliä! 

 

Pidä tauko kirjoittajien houkuttelemisesta ja jätä vakuuttelu pariksi viikoksi meidän harteillemme!

Mikä Ulos kuplasta -videosarja oikein on?

Ulos kuplasta -videosarja koostuu kymmenestä yhden minuutin mittaisesta videosta, jotka käsittelevät napakasti ja innostavasti niitä hyötyjä, joita blogin kirjoittaminen antaa työlle ja uralle. Videoilla puhutaan myös yleisimmistä peloista, joita julkisesti kirjoittamiseen usein liittyy.

Videoiden teemat olemme keränneet vuosien aikana koulutettaviemme kanssa käydyistä keskusteluista. Tunnemme kiireen ja epävarmuuden, joka saa epäröimään julkisesti verkkoon kirjoittamista.

 

Epävarmuus selätetään tuella, kannustuksella ja koulutuksella, mutta aluksi pitää sytyttää se ensimmäinen motivaation kipinä kirjoittamista kohtaan. Siihen Ulos kuplasta -videosarja on helppo ja edullinen ratkaisu. 

Videoilla käsitellään mm. sitä,

 • että blogitekstejä ei tarvitse lähteä kehittelemään suurista ja vaikeista aiheista, sillä lähempääkin löytyy loistavia aiheita

 • miten blogin kirjoittaminen auttaa tekemään omaa työtä ja osaamista näkyväksi sekä työpaikan ulkopuolella että oman talon sisällä

 • että vaikka kirjoittaminen vaatiikin aikaa, se ei syö sitä mahdottomasti, kunhan kirjoittamisen jakaa eri työvaiheisiin

 • blogin kirjoittaminen voi tuoda omaan työhön yllättävillä tavoilla mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä.

Videosarjan avulla voit haarukoida suurestakin osaajien joukosta ne kirjoittamisesta kaikkein eniten kiinnostuneet. Yhdistämme nimittäin videoihin muutaman (erittäin kevyen) kysymyksen bloggausmotivaatioon liittyen, ja kerromme tulokset sinulle! 

Katso esimerkki tästä: 

Mitä Ulos kuplasta -videosarja maksaa? 

No ei juuri mitään!  Hintaan 47 euroa + alv 24 % saat videosarjan niin suurelle vastaanottajamäärälle kuin haluat. Hinta ei siis ole riippuvainen vastaanottajien määrästä, vaan alle 50 eurolla videot lähtevät niin viidelle kuin sadallekin vastaanottajalle

Näin homma käytännössä toimii: 

 1. Osta Ulos kuplasta -videosarja verkkokaupastamme.

 2. Lataa ohjeet, joiden avulla voit lähettää meille innostettavien työntekijöiden sähköpostiosoitteet turvallisesti. Saat ohjeet myös sähköpostiisi.

 3. Sovi kanssamme videoiden parhaasta toimitusajankohdasta.

 4. Lähetämme videot työntekijöille sähköpostilla kahden viikon sisällä. Videoiden katsominen ei vaadi kirjautumisia tai muita kommervenkkejä. Videosarjan alussa ja lopussa kysymme lisäksi työntekijöiltä lyhyesti heidän kirjoitusmotivaatiostaan.

 5. Lopuksi saat meiltä yhteenvedon videosarjan vastaanotosta.

 6. Poistamme työntekijöidesi nimet ja osoitteet järjestelmästämme niin, ettei heille lähde meiltä enää postia.

Anna meidän vakuuttaa, että blogin kirjoittamisessa on voimaa!

Onko bloginne edellinen päivitys kirjoitettu ennen viime kesälomaa? Vai epäilyttääkö blogin perustaminen, kun oman väen kirjoitusinto vaikuttaa niin vähäiseltä? 

Ulos kuplasta -videoiden avulla osaajasi oivaltavat, että blogin kirjoittaminen edistää heidän omaa työtään ja uraansa – ja ettei bloggaaminen ole mikään ylimääräinen nakki kaiken muun päälle, vaan uudenlainen tapa tehdä samoja töitä kuin aiemminkin. 

 

Keskity itse muihin töihin ja anna meidän vakuuttaa osaajanne siitä, että bloggaaminen kannattaa! 

 • White Facebook Icon
 • White Twitter Icon

KIDE CONSULTING OY PALVELEE SINUA, JOKA KIRJOITAT TYÖSSÄSI JA HALUAT KEHITTYÄ SIINÄ. JÄRJESTÄMME VERKKO- JA LIVEKOULUTUKSIA, JOTKA AUTTAVAT SINUA KIRJOITTAMAAN VAIKUTTAVASTI JA KITEYTTÄMÄÄN VIESTISI OLENNAISEEN.

© 2017 KIDE CONSULTING OY