top of page

Pidä tauko blogikirjoittajien houkuttelemisesta!

10 videota vastahakoisen väen herättelyyn

Montako kättä nousee, kun kysyt asiantuntijoiltasi, kuka haluaa kirjoittaa seuraavaksi blogiinne? Miten työsi helpottuisi, jos sinulla olisi innokas ja motivoinut kirjoittajajoukko talossasi?

Ihmisten kannustaminen blogin kirjoittamiseen ole mikään helppo homma. Vaikka osaajat kirjoittaisivat muutoin työssään paljon ja sujuvasti, blogin kohdalla voi yllättäen tulla äkkijarrutus. 

 

Jotta saat osaajat ylittämään henkiset esteet ja käyttämään aikaa blogitekstien kirjoittamiseen, on tärkeä saada heidät ymmärtämään, ettei blogin kirjoittaminen ole pelkästään yksi ylimääräinen työtehtävä, joka sataa vain työpaikan laariin. Bloggaamisesta on monenlaista hyötyä kirjoittajan omalle työlle ja siksi siihen kannattaa tarttua! 

 

.Avuksesi osaajien vakuuttamisessa rakensimme lyhyiden videoiden sarjan 

Ulos kuplasta ja 9 muuta syytä kirjoittaa työpaikan blogiin. Voit tilata sen meiltä lähtemään valitsemiesi ihmisten sähköposteihin. Helppoa ja simppeliä! 

 

Pidä tauko kirjoittajien houkuttelemisesta ja jätä vakuuttelu pariksi viikoksi meidän harteillemme!

Vakuuta osaajasi kirjoittamisen hyödyllisyydestä

Ulos kuplasta -videosarja koostuu kymmenestä yhden minuutin mittaisesta videosta, jotka käsittelevät napakasti ja innostavasti niitä hyötyjä, joita blogin kirjoittaminen antaa työlle ja uralle. Videoilla puhutaan myös yleisimmistä peloista, joita julkisesti kirjoittamiseen usein liittyy.

Videoiden teemat olemme keränneet vuosien aikana koulutettaviemme kanssa käydyistä keskusteluista. Tunnemme kiireen ja epävarmuuden, joka saa epäröimään julkisesti verkkoon kirjoittamista.

 

Epävarmuus selätetään tuella, kannustuksella ja koulutuksella, mutta aluksi pitää sytyttää se ensimmäinen motivaation kipinä kirjoittamista kohtaan. Siihen Ulos kuplasta -videosarja on helppo ja edullinen ratkaisu. 

Videosarja auttaa näkemään blogin kirjoittamisen muuna kuin ylimääräisenä pakkopullana 

Videoilla käsittelemme muun muassa näitä teemoja:

  • Blogitekstien aiheet: blogitekstejä ei tarvitse lähteä kehittelemään suurista ja vaikeista aiheista, sillä lähempääkin löytyy loistavia aiheita

  • Julkisesti kirjoittamisen hyödyt uralle; miten blogin kirjoittaminen auttaa tekemään omaa työtä ja osaamista näkyväksi sekä työpaikan ulkopuolella että oman talon sisällä

  • Kirjoittaminen ja kiire: vaikka kirjoittaminen vaatiikin aikaa, se ei syö sitä mahdottomasti, kun hioo kirjoitusprosessista sujuvan

  • Kirjoittamisen antamat oivallukset: blogin kirjoittaminen voi tuoda omaan työhön yllättävillä tavoilla mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä.

Katso esimerkkivideo tästä: 

Löydä videoiden avulla tulevat tähtikirjoittajasi

 

Isossa organisaatiossa voi olla vaikea tietää, ketkä asiantuntijoista olisivat pienen houkuttelun jälkeen valmiita kirjoittamaan blogiinne. Videosarjan avulla voit haarukoida suurestakin osaajien joukosta ne kirjoittamisesta kaikkein eniten kiinnostuneet.

 

Yhdistämme videoihin muutaman (erittäin kevyen) kysymyksen bloggausmotivaatioon liittyen, ja kerromme tulokset sinulle! Videoiden jälkeen tiedät siis, keitä sinun kannattaa pyytää mukaan kirjoittajakaartiisi. 

Mitä Ulos kuplasta -videosarja maksaa? 

No ei juuri mitään! Hintaan 47 euroa + alv 24 % saat videosarjan niin suurelle vastaanottajamäärälle kuin haluat. Hinta ei siis ole riippuvainen vastaanottajien määrästä, vaan alle 50 eurolla videot lähtevät niin viidelle kuin sadallekin vastaanottajalle

Näin homma käytännössä toimii: 

  1. Osta Ulos kuplasta -videosarja verkkokaupastamme.

  2. Lataa ohjeet, joiden avulla voit lähettää meille innostettavien työntekijöiden sähköpostiosoitteet turvallisesti. Saat ohjeet myös sähköpostiisi.

  3. Sovi kanssamme videoiden parhaasta toimitusajankohdasta.

  4. Lähetämme videot työntekijöille sähköpostilla kahden viikon sisällä. Videoiden katsominen ei vaadi kirjautumisia tai muita kommervenkkejä. Videosarjan alussa ja lopussa kysymme lisäksi työntekijöiltä lyhyesti heidän kirjoitusmotivaatiostaan.

  5. Lopuksi saat meiltä yhteenvedon videosarjan vastaanotosta.

  6. Poistamme työntekijöidesi nimet ja osoitteet järjestelmästämme niin, ettei heille lähde meiltä enää postia.

Rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen

Haluamme ilman muuta, että videoista on teille hyötyä. Jos et ole tyytyväinen, laita meille viestiä, niin saatte rahanne takaisin. 

Blogikurssin myyntisivun kuva (3).png
bottom of page