Lukijalähtöisen kielenhuollon työpaja

Mitä? 3,5 tunnin työpaja kielenhuollosta

Kenelle? Asiantuntijoille, jotka kirjoittavat työssään. Ihanteellinen osallistujamäärä 8–12 osallistujaa.

Hinta: 1 400–1750 e (+ alv 24 %)

Tekevätkö organisaatiosi asiantuntijat työtä, jossa kirjallisella viestinnällä ja ensivaikutelmalla on suuri merkitys? Onko heidän kirjoittamistaan sähköposteista, myyntiviesteistä tai verkkosisällöistä vaikea löytää sitä kaikkein tärkeintä asiaa?

 

Kirjoitusvirheet nakertavat asiantuntijan uskottavuutta ja syövät asiakkaan tai sidosryhmän edustajan luottamusta kirjoittajan edustamaan tahoon. Jos taas tekstin rakenne on pielessä, lukijan, käyttäjän tai asiakkaan on vaikea ymmärtää kirjoittajan viestiä. Selkeästi ja ymmärrettävästi kirjoitettu teksti auttaa erottumaan maailmassa, jossa sisältöjä tulvii kaikkialta.

Kielenhuoltoa innostavasti ja kannustavasti!

 

Lukijalähtöisen kielenhuollon työpaja käsittelee kielenhuoltoa innostavasti keinona palvella lukijoita paremmin. Työpajassa käsitellään tapoja, joilla kirjoittaja voi auttaa lukijaa ymmärtämään tekstin kirjoittajan toivomalla tavalla.

 

Työpajan harjoituksissa käytetään esimerkkeinä organisaation omia tekstejä tai tekstejä, jotka ovat lähellä sen toimialaa.

 

Koulutuksen jälkeen osallistujat

  • tietävät, mikä tekee tekstistä lukijan kannalta vaivattoman ja kiinnostavan

  • ovat käyneet läpi yleiskielen ajantasaiset säännöt ja suositukset, kuten alkukirjaimet, välimerkit, yhdyssanat, numerot, lyhenteet ja merkkejä koskevat oikeinkirjoitusohjeet

  • ovat pohtineet käytännön harjoitusten avulla sitä, miten teksteistä saa lukijaystävällisiä

  • haluavat kiinnittää teksteissään aiempaa enemmän huomiota lukijan parempaan palvelemiseen.

Ota yhteyttä!

Mari Valkonen – 050 434 8708, mari@kidekoulu.fi
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

KIDE CONSULTING OY PALVELEE SINUA, JOKA KIRJOITAT TYÖSSÄSI JA HALUAT KEHITTYÄ SIINÄ. JÄRJESTÄMME VERKKO- JA LIVEKOULUTUKSIA, JOTKA AUTTAVAT SINUA KIRJOITTAMAAN VAIKUTTAVASTI JA KITEYTTÄMÄÄN VIESTISI OLENNAISEEN.

© 2017 KIDE CONSULTING OY