top of page

Tehdään yhdessä blogistanne lukijoita palveleva media!

Kidekoulun Blogipäällikkö™-palvelu varmistaa, että blogissanne ilmestyy laadukasta sisältöä – jatkuvasti.

Moni viestintä- ja markkinointi-ihminen tietää, kuinka tehokas viestintäkanava organisaation blogi voisi olla. Parhaimmillaan blogissa julkaistaan säännöllisesti taidokkaita tekstejä, jotka luovat mielikuvaa ajan hermolla pysyvästä organisaatiosta.

 

Arki kuitenkin usein vesittää suunnitelmat. Tekstejä ei ilmesty toivottuun tahtiin, niiden laatu on korkeintaan välttävä eikä blogia lue juuri kukaan oman talon ulkopuolelta.

 

Blogipäällikkö™ on palvelu, jonka avulla saatte ammattitoimittajista ja -kouluttajista koostuvan Kidekoulun tiimin organisaationne jatkuvaan käyttöön. Viestinnästä tulee vaikuttavampaa, verkkosivunne saa lisää kävijöitä ja sidosryhmät alkavat pitää blogianne uskottavana mediana ja tärkeänä tiedon lähteenä.

 

Saatte Blogipäällikön käyttöönne sovituksi ajaksi joka kuukausi. Voimme ottaa blogin pyörittämisestä joko täyden vastuun, kehittää sitä kanssanne tai huolehtia esimerkiksi vain blogiartikkeleiden kirjoittamisesta. Voitte siis hyödyntää Blogipäällikköä™ juuri siihen, mihin kaipaatte vahvistusta. 

 

Blogin ansiosta organisaatio jää mieleen ja pysyy näkyvissä

 

Blogi on tehokas kanava tavoittaa asiakkaita ja sidosryhmiä. Siksi yli puolella isoista, yli 500 työntekijän suomalaisyrityksistä on jo blogi. Blogiteksteillä levitätte tietoa, luotte puheenaiheita, teette organisaatiota ja sen asiantuntijoita ja palveluita tutuiksi ja otatte organisaatiosta syntyvän mielikuvan haltuun.

 

Kun blogia johdetaan ja päivitetään suunnitelmallisesti ja säännöllisesti, se on vaikuttava kanava markkinointiin. Toimiva blogi varmistaa, että juuri teidän talonne nousee ensimmäisenä mieleen, kun asiakas, yhteistyökumppani tai median edustaja etsii alanne parasta osaamista.

Näin nostamme bloginne kukoistukseen

Blogipäällikkö™ on jatkuvasti voimassa oleva palvelu, jossa annamme osaamisemme organisaationne käyttöön ennalta sovituksi tuntimääräksi joka kuukausi. Yhteistyö alkaa palaverilla, jossa selvitämme bloginne nykytilanteen ja tärkeimmät kehityskohteet. Palvelu sopii hyvin myös blogin käynnistämiseen ensimmäistä kertaa.

 

Tutustumisen jälkeen käärimme hihat ja ryhdymme hommiin. Voitte käyttää osaamistamme esimerkiksi

 • blogin suuntaviivojen luomiseen ja selkeyttämiseen, 

 • kirjoittajien osallistamiseen, kouluttamiseen tai kirjoittajaporukasta huolehtimiseen 

 • tekstipalautteiden antamiseen tai kirjoittajien sparraamiseen

 • asiantunijoidenne kirjoittamien tekstien editoimiseen

 • blogiartikkeleiden kirjoittamiseen esimerkiksi asiantuntijoiden haastatteluiden pohjalta

 • kevyeen hakusanaoptimointiin valmiiden hakusanojen perusteella.

Blogipäällikön vastuulle voi myös antaa julkaisukalenterin luomisen ja siitä huolehtimisen. Tarvittaessa otamme siis bloginne kokonaan hoitoomme yhteisesti sovittujen suuntaviivojen mukaisesti.

Avullamme pääsette tilanteeseen, jossa blogitekstejä julkaistaan säännöllisesti, ja työntekijät on innostettu mukaan bloggaamaan. Laadukkaan sisällön ansiosta mielikuva organisaatiosta kirkastuu sekä sidosryhmien että asiakkaiden silmissä.

 

Tavoitteemme on, että ennen pitkää teemme itsestämme tarpeettomia. Haluamme koulutuksen, sparramisen ja palautteen avulla kehittää omaa osaamistanne blogin pyörittämisen eri osa-alueilla. Autamme siis teitä blogin kanssa niin pitkään kuin on tarve, mutta emme ole automaatti, joka suoltaa tekstejä erillään organisaatiostanne. Tuemme ja vahvistamme osaamistanne yhteisön jatkeina ja työkavereina.

Blogi nousee uudelle tasolle

Kuten sanottu, te itse päätätte, mitä palveluita haluatte sisällyttää palveluun. Määrittelemme yhdessä tavoitteet yhteistyölle ja blogille. Blogin laatua nostavat tavoitteet voivat olla esimerkiksi seuraavanlaisia:

 

 • tekstejä ilmestyy säännöllisesti, esimerkiksi kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa

 • tekstit ovat sisällöltään kiinnostavia ja houkuttelevat lukemaan

 • tekstit on kirjoitettu lukijalähtöisesti, eli lukija ymmärtää, innostuu ja kiinnostuu siitä, mistä artikkelissa on kyse

 • organisaation tärkein osaaminen ja asiantuntemus tulee säännöllisesti esiin blogissa

 • liuta uusia kirjoittajia tuottaa säännöllisesti blogitekstejä

 • kirjoittajatiimin jäsenten taidot ovat nousseet uudelle tasolle ja he ovat entistä sitoutuneempia bloggaamaan

 • tulevien tekstien julkaisupäivät, aiheet ja kirjoittajat on suunniteltu pitkälle tulevaisuuteen

 • blogille on määritelty jämäkät suuntaviivat, jotka helpottavat kirjoittamista ja uusien kirjoittajien houkuttelua

Miten Blogipäällikkö™-palvelu käytännössä toimii?

1. Blogipäällikkö-palvelu alkaa perusteellisella palaverilla, jossa kartoitetaan nykyinen tilanteenne sekä tarpeenne ja toiveenne. Millainen tavoite blogilla on? Ketkä sitä kirjoittavat? Kenelle se on suunnattu? Millaisen viestintäkanavan haluatte siitä kehittää?

2. Palaverin perusteella teemme ehdotuksen siitä, miten blogia kannattaisi mielestämme lähteä kehittämään. Samalla aikataulutamme toimenpiteitä seuraaville kuukausille. Suunnitelman hyväksytämme tietenkin teillä. Alkukartoituksen ja suunnitelman tekemiseen menee arviolta noin kuusi tuntia. 

 

3. Kun olemme etenemisestä samaa mieltä, Blogipäällikkö ryhtyy hommiin yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti: vetämään suuntaviivoja, kirjoittamaan, kouluttamaan, editoimaan – mitä olettekaan toivoneet!

 

4. Saat perjantaisin meiltä yhteenvedon siitä, mitä olemme tehneet ja kuinka paljon työtunteja on kulunut. 

 

5. Kerran kuukaudessa pidämme napakan virtuaalipalaverin, jossa käymme läpi edellisen kuun työt ja sovimme, mitä seuraavassa kuussa tapahtuu.

Mitä Blogipäällikkö™ maksaa?

 

Valittavanasi on kolme erikokoista kuukausipakettia. 12 tunnin paketilla saat meiltä kuukausittain esimerkiksi puolen päivän blogityöpajan tai kaksi valmista blogitekstiä. Huomaa, että ensimmäisenä kuukautena noin 6 tuntia kuluu alkukartoituksen ja suunnitelman tekemiseen. 

 

12 h/kk – 1180 e + alv 24 %

20 h/kk – 1 900 e + alv 24 %

 

Pakettien yli menevät lisätunnit: 105 e + alv 24 %

Isommista lisätuntipaketeista tilapäiseen lisätyön tarpeeseen teemme erillisen tarjouksen.

Blogipäällikkö™-palvelu toimii toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, jossa ei ole irtisanomisaikaa. Jos et siis enää tarvitse palvelua, voit irtisanoa sen milloin haluat. Laskuttamattomista työtunneista veloitamme 105 e + alv 24 %.

Ota yhteyttä!

Sanna Sevänen, 040-510 8003, sanna@kidekoulu.fi

Vastauksia kysymyksiin, joita nyt saatat miettiä:

 

Kuinka nopeasti Blogipäällikkö saa työt valmiiksi?

 

Jos työhön kuluu korkeintaan kaksi tuntia aikaa, toimitusaika on kaksi työpäivää. Pidemmille töille toimitusaika sovitaan erikseen.

 

Entä jos työtä on jonakin kuukautena vähemmän kuin pakettiin kuuluu?

 

Jos tunteja jää käyttämättä, ne voi siirtää seuraavalle kuukaudelle, mutta ei sen pidemmälle. Toisin sanoen tammikuun tunteja voi käyttää helmikuussa, mutta ei enää maaliskuussa. Jos haluat siirtää enemmän kuin kolmanneksen tunneista, varmista vielä meiltä, että töille on varmasti riittävästi aikaa.

 

Onko Blogipäällikkö yksi henkilö, joka vastaa kaikista meidän organisaatiomme töistä?

 

Saat yhteyshenkilön, joka huolehtii, että hommat hoituvat. Ison osan töistä hän tekee itse ja varmistaa, että muut ammattitaitoisen tiimimme jäsenet ovat selvillä organisaationne toiveista ja tarpeista.

 

Mistä tiedän, kuinka iso paketti minun kannattaa ostaa?

 

Selvitetään se yhdessä! Jätä yhteystietosi tai soita, niin jutellaan aiheesta lisää. Toiveistanne ja tarpeistanne riippuu, minkä kokoinen kuukausipaketti kannattaa ottaa, ja paketin kokoa voi aina vaihtaa, jos se osoittautuu liian pieneksi tai suureksi.

bottom of page