Askeleet asiantuntijablogiin -työpaja

Mitä? 3,5 tunnin työpaja asiantuntijablogin kirjoittamisesta

Kenelle? Yrityksen tai organisaation nykyisille ja tuleville blogin kirjoittajille tai verkostoille, jonka kirjoittajilla on omia blogeja. Ihanteellinen osallistujamäärä 8–15.

Hinta: 1 550 euroa (+ alv 24 %) 

Koulutuksesta sanottua:

 

"Kide toteutti blogitekstien kirjoituskoulutuksen, joka auttaa jäseniämme tekemään osaamistaan näkyväksi. Osallistujat saivat koulutuksessa paljon oivalluksia, jotka muuttivat heidän suhtautumistaan kirjoittamiseen. Koulutus jätti tilaa myös osallistujien keskusteluille ja oivallusten jakamiselle. Kiitos sen mahdollistamisesta!”

 

Heini Hult-Miekkavaara, osaamispalveluiden asiantuntija, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Onko työpaikallasi blogi, johon kukaan ei oikeastaan halua tai ehdi kirjoittaa?

 

Viestintä- tai markkinointi-ihminen maanittelee ja uhkailee viikosta toiseen asiantuntijoita blogitekstin toivossa. Jos joku joskus kirjoittaakin, lopputuloksena on niin kuiva teksti, ettei se kiinnosta edes oman talon porukkaa asiakkaista tai sidosryhmistä puhumattakaan.

 

Askeleet asiantuntijablogiin -työpaja on aamupäivän tai iltapäivän mittainen koulutus, joka herättää asiantuntijat ymmärtämään, että blogin kirjoittaminen hyödyttää paitsi organisaatiota, myös heitä itseään.

Koulutuksen jälkeen osallistujat kirjoittavat blogitekstin puolikkaan työpäivän aikana.

 

Kiinni oman blogitekstin työstämiseen

Osallistujat saavat lisäksi rautaisannoksen tietoa siitä, miten hyviä blogitekstiaiheita ideoidaan ja jalostetaan, miten tekstit kannattaa aloittaa ja otsikoida, jotta ne ovat houkuttelevia ja millaista kieltä blogitekstissä kannattaa käyttää.

 

Tietoiskujen ja yhdessä tehtävien harjoitusten lomassa osallistujat pääsevät tekemään ajatus- ja suunnittelutyötä oman blogitekstinsä eteen siten. Koulutuksen jälkeen jokaisella on käsissään blogitekstin aihio.

Työpajaan voi lisätä myös henkilökohtaista palautetta, mikä kirittää osallistujat viimeistelemään tekstinsä. Parhaimmillaan työpaja poikii siis vuoden tekstit blogiinne! 

 

Koulutuksen jälkeen osallistujat:

 

  • ymmärtävät, mitä hyötyä omasta työstä ja osaamisesta kirjoittaminen tuo blogitekstien tekijälle

  • tietävät, miksi ja miten tekstin sisältö tuodaan lähelle lukijaa

  • ymmärtävät, miksi blogitekstissä tärkein pitää kertoa ensin

  • muistavat välttää erikoistermejä ja hankalia lauserakenteita

  • tietävät, kuinka valkoisen paperin kammo taklataan

  • ovat aiempaa varmempia ja motivoituneempia bloggaajia

  • ovat tehneet alustavan aihion omasta blogitekstistään.

Huom! Jos organisaation blogi on vasta perusteilla tai se kaipaa uutta virtaa, kirjoittajien koulutusta kannattaa pohjustaa viestintä- tai markkinointiväelle tarkoitetussa Blogin perusta kuntoon -työpajassa.

 

Ota yhteyttä!

Mari Valkonen – 050 434 8708, mari@kidekoulu.fi
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

KIDE CONSULTING OY PALVELEE SINUA, JOKA KIRJOITAT TYÖSSÄSI JA HALUAT KEHITTYÄ SIINÄ. JÄRJESTÄMME VERKKO- JA LIVEKOULUTUKSIA, JOTKA AUTTAVAT SINUA KIRJOITTAMAAN VAIKUTTAVASTI JA KITEYTTÄMÄÄN VIESTISI OLENNAISEEN.

© 2017 KIDE CONSULTING OY